dissabte, 7 de setembre de 2013

Boda de la Lídia i el Dag


Quin és el meu país? Com és el meu país? I si el meu cor fos el meu país? I si el teu cor fos el meu país?
Un espai de trobada amb el país que portem dins el cor.
Un temps per cel·lebrar l'amor dels recent casats. Un espai de futur per als bons auguris. Un temps de bons auguris per al futur.


DIA: 7 de setembre de 2013
HORA: 17:00

Una proposta ritual de La Companyia Varietats a l'Ombra:

Al principi, hi havia el Fred i la Calor. A un costat hi havia el país dels gels i de les boires. A un altre un mar de furioses flames. Entre tots dos no hi havia res, només un vast abisme sense fons.

Allà, en aquell buit immens-flanquejat per llum i tenebres-jeia l'origen de tota vida.

En trobar-se el gel i el foc, la neu, lentament, va començar a fondre’s i, modelada pel fred, però despertant a la vida per la calor, va sorgir una estranya criatura, un enorme ogre anomenat Ymer, el gegant més gran que mai hagi existit.

Conforme el gel es fonia, les gotes anaven configurant altres criatures que van poblar el món... Així va ser com tota la creació va quedar imbuïda de sentit i propòsit.

Un d'aquests éssers creats és l'Arbre dels Desitjos (Yggdrasil) que convida a tots els humans que es reuneixen per celebrar la formació d'una nova parella a contribuir a la seva felicitat.

Si a més a la festa han estat convocats els déus i els éssers fantàstics, la felicitat es multiplica i es reparteix entre totes les persones participants.


I avui, aquí, us hem volgut fer partícips de la cura de l'Arbre dels Desitjos d'en Dac i na Lídia. Us demanem que ens ajudeu a tancar la cerimònia donant-nos les mans i  invocant la terra, l'aigua, al foc i l'aire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada