diumenge, 16 de novembre del 2014

Des del primer moment fins al darrer, CABARET

"Cabaret és un tipus d'espectacle de varietats generalment nocturn que combina cançons i textos diversos, i pot incloure també l'actuació d'humoristes, il·lusionistes i altres números populars, d'entre els quals no podien faltar les ballarines lleugeres de roba. Es consideraven més aviat indecents i es caracteritzaven per la recerca del glamour a través de l'ús de grans plomes i purpurines als vestuaris, i maquillatges molt poc discrets. Va tenir molt d'èxit durant la primera meitat del segle XX.


Algunes sales de cabaret emblemàtiques han estat, El Molino de Barcelona, Die Katakombe de Berlín, que va inspirar la coneguda pel·lícula protagonitzada per Liza Minnelli, el Cotton Club de Nova York, l'Armenonville de Buenos Aires, el Cabaret Voltaire de Zuric i el Tropicana de La Habana.



En el seu origen, cabaret era una paraula d'origen francès que significava taverna, posteriorment, en francès, va passar a significar els locals en els quals es feia un tipus d'espectacle que, més tard, coneixeríem com a cabaret".

Amb la maestria de la Mayi Chambeaud vam aprendre a incorporar textos, cançons i coreografies en els espectacles canalles de Cabaret que podem muntar en el nostre futur artístic.


Les dones de l'Almazen van posar a la disposició del taller i de la mestra les seves instal·lacions per poder convertir l'espai en un marc formatiu i lúdic que ens va permetre obrir les portes als espectadors i espectadores que vam poder recollir el diumenge a la tarda. GRÀCIES per venir, familiars, amics i coneguts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada